banner est whatsapp

Acord pel compliment dels serveis mínims en la recollida de brossa a l´Arboç

L'Arboç, 04/05/2011

L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D´EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L´ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.


L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ US INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L’EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L’EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L’ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

APROFITEM PER RECORDAR-VOS L’HORARI DE SERVEIS MÍNIMS QUE EL COMITÉ DE VAGA I L’EMPRESA S’HAN COMPROMÉS A REALITZAR

US AGRAÏM, TAMBÉ, A TOTS ELS VEÏNS I A TOTES LES VEÏNES DE L’ARBOÇ LA VOSTRA COL·LABORACIÓ AL LLARG D’AQUESTS DIES DE VAGA.

SERVEIS MÍNIMS

POBLACIÓ EN GENERAL – Serveis mínims

Dilluns : Restes de menjar Bolquers

Dimarts : ------------------ VAGA

Dimecres : ----------------- VAGA

Dijous : Resta o rebuig Bolquers

Divendres Restes de menjar Bolquers

Dissabte ------------------- VAGA

Diumenge ------------------- VAGA

Recollida de mobles i trastos vells

Pel que fa al servei de recollida de mobles i trastos vells es farà cada quinze dies. Recordeu que heu de trucar a l’Ajuntament de l’Arboç (977670083) i se us informarà de quin dia se us podrà fer la recollida.

Servei de deixalleria mòbil

Mentre duri la vaga no hi haurà el servei de deixalleria mòbil. Us demanem, que en la mesura que us sigui possible, guardeu aquests residus a casa fins que es reprengui de nou el servei. Tingueu en compte que si cal podeu fer ús de la deixalleria de Bellvei.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat