banner est whatsapp

Caminada cultural per l´entorn de l´Arboç amb l´Esbart Sant Julià

L'Arboç, 07/05/2011

El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la "Caminada cultural" que organitzava l´Esbart Sant Julià de l´Arboç. Aquest és un dels actes que l´esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.


 El passat diumenge 1 de maig, es va dur a terme la “Caminada cultural” que organitzava l’Esbart Sant Julià de l’Arboç. Aquest és un dels actes que l’esbart organitza aquest 2011 en motiu del 50è aniversari del grup. Els actes pendents estan estretament relacionats amb diferents espectacles de dansa.

La sortida es va fer des de la “Plaça del Pou”, on unes 70 persones es van reunir per dur a terme l’acte. L’Eduard Jané (exdansaire i exmestre de dansa) va ser la persona encarregada de guiar la sortida i fer les pertinents explicacions a tots els participants.

D’allí es van dirigir a la Creu de Terme, continuant per observar una de les poques barraques que queden a la zona. Tot seguit es va passar per la font de “Beu i tapa” i la Font “Sana”, on malauradament no hi raja ni gota d’aigua. Després de passar pel “Molí de la Coloma”, els caminants (petits i grans) van parar a “La Resclosa”, on van poder esmorzar tots junts (veure foto) i on els esperava el punt de begudes. La caminada va continuar direcció “El Pont de Ferro”, on es va fer l’última explicació en ruta, ja que només quedava arribar a la Plaça de la Badalota (punt final de la sortida) i on estava preparat una mica de piscolabis. Destacar que la Plaça de la Badalota és el lloc on fa 50 anys l’esbart va fer la primera actuació de la seva llarga i rica història. Van ser quatre hores de caminada, gaudint del paisatge arbocenc i del bon temps que va acompanyar en tot moment.

Font: Esbart Sant Julià de l´Arboç

foto de grup de la caminada
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat