banner est whatsapp

Visita de l´Associació de Dones de l´Arboç a Madrid

L'Arboç, 11/05/2011

Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l´Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l´arbocenc Jordi Jané.


 Dissabte 7 de maig, l´Associació de Dones de l’Arboç va fer una excursió a Madrid per visitar el Congrés dels Diputats de la mà del diputat i vicepresident quart, l’arbocenc Jordi Jané.  

 
Els assistents van visitar i conèixer els salons de la Diputació Permanent, el Saló de la Junta de Portaveus, el Saló de Conferències, finestra per on van sortir els policies que van segrestar la llibertat del poble, el 23-F, així com l´hemicicle on per uns moments es van sentir parlamentaris.  També es van poder recrear en la volta, passadissos, quadres i personatges que formen la història democràtica.
 
A la tarda el grup de l’Arboç, va fer una visita guiada durant tres hores per Madrid, visitant llocs emblemàtics de la ciutat, com la plaça d´Orient, la Porta del Sol, la plaçaa de la Cibeles, la de Neptú, la plaça Espanya, el passeig del Prado, o La Castellana, entre d’altres.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat