banner est whatsapp

Es desconvoca la vaga

L'Arboç, 12/05/2011

Us informem que s´ha arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida respecte del servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.


Us informem que s’ha arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida respecte del servei de recollida de la brossa al municipi de l’Arboç. A partir d’avui i de manera progressiva s’anirà normalitzant el servei de recollida. Aquesta nit ja podeu treure el rebuig, i divendres i dissabte les restes de menjar amb normalitat.

Pel que fa als envasos lleugers i el paper i cartró, de moment i fins que el servei no es normalitzi del tot ja que cal reparar els vehicles que s’han fet malbé, els heu de continuar portant als contenidors habilitats a les àrees d’emergència.

Des de l’Ajuntament de l’Arboç volem agrair-vos a totes les veïnes i a tots els veïns la vostra comprensió, la vostra col•laboració i l’elevat grau de civisme demostrat al llarg d’aquests dies de vaga.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL•LABORACIÓ,

Us recordem els horaris de recollida habituals

POBLACIÓ EN GENERAL

Dilluns Restes de menjar Bolquers

Dimarts ----------------------------------------

Dimecres Restes de menjar Bolquers

Dijous Resta o rebuig Bolquers

Divendres Restes de menjar Bolquers

Dissabte Restes de menjar Bolquers

Diumenge ---------------------------------------

Mentre no es buidin els contenidors d’envasos lleugers i de paper i cartró us demanem que els porteu als contenidors que hi ha als punts d’emergència.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat