banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç aprofita els fons europeus i edita material promocional turístic

L'Arboç, 01/06/2011

L´Ajuntament de l´Arboç ha editat recentment cinc nous opuscles promocionals turístics finançats pels fons europeus FEDER. Per una banda, s´ha editat una guia turística en tres idiomes (català, anglès i castellà) i un plànol turístic i comercial del nucli urbà.


L’Ajuntament de l’Arboç ha editat recentment cinc nous opuscles promocionals turístics finançats pels fons europeus FEDER. Per una banda, s’ha editat una guia turística en tres idiomes (català, anglès i castellà) i un plànol turístic i comercial del nucli urbà. També s’han editat dos opuscles promocionals del Museu de Puntes al Coixí i del museu “El Cau del Tauró”. I, en darrer lloc, s’ha editat també un mapa topogràfic del terme municipal i del nucli de l’Arboç.

Segons paraules de l’alcalde en funcions, Carles Ribé, “com ja he comentat en altres ocasions, a l’Arboç i al Baix Penedès interior el turisme està cridat a erigir-se un dels sectors econòmics més importants i amb creixement en els propers anys. En aquest sentit, a l’Arboç ens estem preparant per assolir la capitalitat turística d’aquesta basta i bonica àrea geogràfica”.

L’Ajuntament de l’Arboç està treballant també en altres accions d’abast turístic com la dinamització del Bé Cultural d’Interès Nacional de l’Església de Sant Julià, la creació d’una plana web turística, o la dinamització i promoció de la Festa Major, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional.

Font: Ajuntament de l´Arboç

Puntes al coixí
Mapa
Plànol
Guía
Cau del tauró
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat