banner est whatsapp

A punt el VIII Torneig Memorial Amador Rodriguez de l´Arboç

L'Arboç, 30/05/2011

Els propers dies 4 i 5 de juny el nou camp municipal de gespa artificial de l´Arboç acollirà la VIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol 7 i 11, organitzat pel Club Futbol Base L´Arboç i que compta amb la col.laboració de l´Ajuntament.


Els propers dies 4 i 5 de juny el nou camp municipal de futbol de gespa artificial de l´Arboç acollirà la VIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol 7 i 11, organitzat pel Club Futbol Base L´Arboç i que compta amb la col.laboració de l´Ajuntament.

Aquest torneig es celebra en homenatge al que va ser porter del C. F. L´Arboç, desaparegut fa vuit anys.

Durant les dues jornades dels dies 4 i 5 hi participen equips de les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

Aquest any juguen el CFB L’Arboç, J.E. Sant Jaume Domenys, Pª Jove de les Roquetes, C.E. Base Olerdola, A Joventut Bisbalenca, C.D. Morell, E.F. Calafell, C.F. Cunit, COL..S. Bonaventura Apa, C.D. Ribes, AT. Roda de Barà, C.F.B. Mas Catarro, E.F.S.P. Sant Pau, C.E. Vendrell, C.F. Banyeres, C.E. Jupiter i la E.F. Sant Pere Sant Pau .

Els partits es jugaràn els dos dies de les 9 del matí fins les 8 de la tarda, al nou camp municipal de gespa artificial, on també hi haurà servei de bar i càtering per a tots els assistents d´aquesta gran festa esportiva totalment consolidada a la nostra vila.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat