banner est whatsapp

El holding familiar català Línea Hogar inaugura nova seu a L´Arboç

L'Arboç, 03/06/2011

La inauguració, que tindrà lloc divendres 10 de juny, comptarà amb la presència de Francesc Xavier Mena, conseller d´Empresa i Ocupació


L’empresa familiar Línea Hogar Deco, especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització d’articles tèxtils i de plàstics per a la llar i l’hostaleria, inaugura el proper 10 de juny la seva nova seu social a L’Arboç (polígon industrial Foix, c/Vidre, 13). Les noves instal•lacions, de 6.500 m2, amb capacitat per a 5.500 palets i dotades de les més modernes eines tecnològiques i informàtiques, permetran a aquest petit holding familiar créixer en internacionalització, arribant a grans grups europeus de distribució del sector del bricolatge i la decoració.

Les noves instal•lacions de L’Arboç, que substituiran les que fins ara eren la seu social de Gavà, significaran un punt d’inflexió en la història d’aquesta empresa familiar fundada l’any 1982, que passarà a doblar la seva superfície física i que milloraran la logística i la capacitat d’exportar els seus productes exclusius a tota Europa i una part important del planeta. En l’actualitat, els seus productes es comercialitzen a Espanya, Portugal, França, Alemanya i en altres 30 països de tot el món.

La inauguració d’aquestes les noves instal•lacions demostra el lideratge que les petites i mitjanes empreses catalanes estan portant a terme en el difícil context econòmic-empresarial actual. En aquest sentit, Línea Hogar Deco ha apostat pel creixement i l’exportació com a oportunitat de futur. En els darrers dos mesos s’han incorporat 4 nous professionals a la plantilla. Amb les noves instal•lacions de L’Arboç, es preveu contractar 8 persones més a curt termini.

L’acte d’inauguració de les noves instal•lacions de Línea Hogar Deco, que tindrà lloc divendres 10 de juny a les 12 hores, comptarà amb la presència de Francesc Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació, de Carles Ribé, alcalde de L’Arboç , del gerent de Línea Hogar Deco Eliseo Aulló, així com de nombrosos clients, proveïdors i treballadors d’aquesta empresa catalana.

Sobre Línea Hogar Deco: Línea Hogar Deco és un holding familiar català dedicat al disseny, la fabricació i la comercialització d’articles tèxtils per a la llar i l’hostaleria. Compta amb un departament de disseny propi que treballa contínuament en nous productes que es comercialitzen a Espanya, Portugal, França i Alemanya, a més d’altres 30 països més de tot el món.

Font: TeamWork Marketing

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat