banner est whatsapp

Convoquen aturades parcials durant quatre dies a la cristalleria Saint Gobain de l´Arboç

L'Arboç, 22/06/2011

Segons informa avui dimecres la CGT, la convocatòria d´aquestes aturades és conseqüència del bloqueig en les negociacions del conveni, que afecta un miler de treballadors de les factories de Madrid, Avilés (Astúries), Renedo (Cantàbria), Azuqueca de Henares (Guadalajara) i l´Arboç del Penedès (Tarragona).


Segons informa avui dimecres la CGT, la convocatòria d´aquestes aturades és conseqüència del bloqueig en les negociacions del conveni, que afecta un miler de treballadors de les factories de Madrid, Avilés (Astúries), Renedo (Cantàbria), Azuqueca de Henares (Guadalajara) i també la de l´Arboç.

Per la CGT, l´empresa pretén "dilatar" la negociació com a estratègia, i proposa als treballadors que l´augment salarial vagi lligat directament als resultats d´explotació.

A més, proposa la desaparició del contracte de relleu i obrir la porta a les subcontractes, punts als quals s´oposa la taula negociadora.

Per això, i després aprovar-les respectives assemblees, la taula negociadora ha acordat convocar aturades de quatre hores per torn els dies 25, 27, 28 i 29 de juny.

Font: EFE

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat