banner est whatsapp

Dos alumnes de l´Institut de l´Arboç participaran en Campus Científics d´Estiu

L'Arboç, 29/06/2011

El Ministerio de Educación, la Federación Española de Ciencia i Tecnología i l´obra social de "La Caixa" han posat en marxa un projecte denominat "Campus Científics d´Estiu" amb el doble objectiu de potenciar les capacitats dels alumnes que demostren unes habilitats especials en l´àmbit científico-tecnològic, i d´estimular-los i orientar-los sobre el seu futur universitari i professional.


El Ministerio de Educación, la Federación Española de Ciencia i Tecnología i l’obra social de “La Caixa” han posat en marxa un projecte denominat “Campus Científics d’Estiu” amb el doble objectiu de potenciar les capacitats dels alumnes que demostren unes habilitats especials en l’àmbit científico-tecnològic, i d’estimular-los i orientar-los sobre el seu futur universitari i professional. Per això, s’han convocat 600 beques per a alumnes de primer de Batxillerat i 600 per a alumnes de quart d’ESO de centres de secundària de tot l’àmbit de l’estat espanyol.

Entre l’alumnat seleccionat a partir del seu expedient acadèmic i d’una prova de coneixements científics, hi ha dos alumnes de l’Institut de l’Arboç: Carles Pérez López, de primer de Batxillerat, que participarà en dos projectes del Campus Catalunya Sud de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i Jaume Sonet Ventosa, de quart d’ESO, que participarà en dos projectes de l’Euskampus de la Universitat del País Basc.

Els Campus Científics d’Estiu es realitzaran durant el mes de juliol en laboratoris i departaments de vint universitats espanyoles distingides com a Campus d’Excel•lència Internacional. Els estudiants podran gaudir d’uns dies de contacte amb la investigació científica col•laborant activament en projectes científics proposats per professors i investigadors universitaris de totes les àrees de coneixement (biologia, biomedicina, física, química, matemàtiques, medi ambient, robòtica, enginyeria, etc.).

A més, realitzaran activitats complementàries, com per exemple, conferències impartides per científics de prestigi, visites a museus i parcs tecnològics, i també tindran activitats d’oci. Durant l’estança s’allotjaran en col•legis majors o residències universitàries i estaran acompanyats per monitors científics.

Font: IES l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat