banner est whatsapp

Parella de castells set dels Minyons de l´Arboç a la Festa Major de Sant Pere de Ribes

L'Arboç, 30/06/2011

Els Minyons de l´Arboç van actuar per la diada castellera de la Festa Major de Sant Pere de Ribes , van descarregar una nova parella de castells de set bàsics (quatre i tres de set) i com a tercer castell van bastir el cinc de sis amb agulla, que podrien plantejar-se al llarg de la temporada d´apujar-lo un pis més


Els Minyons de l’Arboç van actuar per la diada castellera de la Festa Major de Sant Pere de Ribes , van descarregar una nova parella de castells de set bàsics (quatre i tres de set) i com a tercer castell van bastir el cinc de sis amb agulla, que podrien plantejar-se al llarg de la temporada d’apujar-lo un pis més. Van acabar l´actuació amb un pilar de cinc caminant.

Cal destacar novetats en les construccions dels Minyons, amb el debut de Carlos Camacho baixant al pis de dosos en el 3 de 7, dos debutants més com baixos dels castells de 7 amb Jordi Gil i Stutgard, i de Jeida, nova caçola de la torre del 5 de 6.

Els Xicots de Vilafranca van descarregar el seu tercer cinc de set d’aquesta temporada, però en canvi no van poder amb el quatre de set amb agulla, que van haver de desmuntar en segona ronda. En lloc seu, hi van aixecar el tres de set i el quatre de set, preparatoris dels tres i quatre de vuit que s’han fixat com a objectius, per acabar amb el pilar de cinc.

La Jove de Sitges, que actuava com a amfitriona, va completar el cinc de set, quatre de set amb agulla, tres de set amb agulla i pilar de cinc.

Font: Minyons de l´Arboç i foto del 3d7 per Eduard Kemperman

3d7 Eduard Kemperman
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat