banner est whatsapp

Biblioteva

Imatge: Cartell promocional dels actes del Dia de la Dona (Autor: Aj. de L’Arboç)

Avui dilluns 6 de març comencen els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona, amb la jornada de portes obertes al Ball Lineal, on totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en l’activitat. En acabar s’obsequiarà als assistents amb un petit piscolabis. Aquest acte tindrà lloc al local Arbosense.

El dimarts 7 i el dijous 9 de març, de les 5 a les 7 de la tarda, les cuines de l’Escola Sant Julià acolliran ambdós tallers de demostració de cuina a càrrec del Martí de la “Fonda Comerç Can Peraire.

El dimecres 8 de març, a les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal, tindrà lloc la llegida del manifest del Dia Internacional de la Dona, que aquest any anirà a càrrec de les Sres. Daylis Fonteboa Jorge i Ikram Azaroual Al Allali, tècniques del Centre Obert de l’Arboç.

Finalment, el divendres 10 de març a les 7 de la tarda, al local El Centre s’ha programat l’actuació del Show Mag Màgic. En concloure l’espectacle de màgia, hi haurà sopar i ball amenitzat per showman local Rufino.

El preu del paquet de totes les activitats és de 7 euros i tots els interessats/des poden inscriure’s al Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l’Arboç.

Tots els actes són organitzats per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques.

Podcast
Horaris d'emisió
dissabte
10:00
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
drfgfhfg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat